Sádky Plzeň
 

O NÁS   HISTORIE VODÁREN   NAŠE CHOVY   PRODEJ RYB   GALERIE   TIPY NA ÚPRAVU RYB   OBJEDNÁVKA


Jak vyčistit pstruha

Pstruzi připravení ke konzumaci
  nejdříve odstraníme ploutvičky i s kostičkami
Pstruzi připravení ke konzumaci   nejdříve odstraníme ploutvičky i s kostičkami

nejdříve odstraníme ploutvičky i s kostičkami, ploutvičky odkládáme na jedno místo tak aby nepřekážely
  pstruha nařízneme po postraní čáře
nejdříve odstraníme ploutvičky i s kostičkami, ploutvičky odkládáme na jedno místo tak aby nepřekážely   pstruha nařízneme po postraní čáře

po naříznutí oddělíme maso, spodní část stáhneme dolů horní část (od řezu - čáry) stáhneme nahoru
 
po naříznutí oddělíme maso, spodní část stáhneme dolů horní část (od řezu - čáry) stáhneme nahoru  

Horní část masa stáhneme nahoru za pomocí vidličky a nože
  správně odklopené maso a veškeré kosti zůstaly na páteři
Horní část masa stáhneme nahoru za pomocí vidličky a nože   správně odklopené maso a veškeré kosti zůstaly na páteři

u ocasu podebereme páteř
 
u ocasu podebereme páteř  

Uchopíme ocasní plotev a opatrně táhneme směrem k hlavě
 
Uchopíme ocasní plotev a opatrně táhneme směrem k hlavě  

Při oddělování masa z žaber si můžeme pomoci vidličkou
  Oddělenou páteř dáme stranou
Při oddělování masa z žaber si můžeme pomoci vidličkou   Oddělenou páteř dáme stranou

A zbylo nám maso bez kostí
  Dobrou chuť
A zbylo nám maso bez kostí   Dobrou chuť

Zpět na tipy


                 
                 
 

Sídlo firmy

 

Provozovna - Sádky

 

Otevírací doba

  Chabal fish s.r.o.   V areálu Vodárny Plzeň a.s. – Homolka   Pondělí zavřeno    
  Škroupova 17/8   Malostranská 143/2   Úterý 9:00 - 17:00    
  301 00 Plzeň   326 00 Plzeň - Doudlevce   Středa 9:00 - 12:00    
          Čtvrtek 9:00 - 17:30    
  IČ: 039 62 873   Objednávky: tel. 607 153 111   Pátek 9:00 - 16:30    
  DIČ: CZ039 62 873              
      facebook   Sobota 9:00 - 17:00    
  Bankovní spojení:   e-mail:sadkyplzen@seznam.cz   Neděle zavřeno    
  115-2344490217/0100